Tietoa meistä

Jekko on Euroopan johtava mininostureiden valmistaja yli 45 vuoden kokemuksella. Pohjois-Italiasta on kotoisin moni nosturimerkki ja niin myös Jekko on kotoisin Trevision maakunnasta Pohjois-Italiasta. Jekko tekee läheisesti yhteistyötä Italialaisen Fassi nosturimerkin kanssa ja osa Jekon tuotteista onkin varustettu Fassin nostureilla.

Jekko toimii kaikilla maailman mantereilla menestykkäästi. Jekon räjähdysmäinen kasvu viestii siitä, kuinka nostoala tarvitsee yhä enemmän Jekon innovatiivisia ja tehokkaita mininostureita.

Koska maailma muuttuu, niin muutumme mekin. Kurko-yhtiöissä olemme ymmärtäneet nostureiden kehityksen ja uusien ratkaisujen olevan tervetulleita nostamisen maailmaan. Sisaryhtiö Kurko-Koposen pitkä historia nostopalveluiden parissa on antanut hyvän näkemyksen mininostureiden hyödyllisyydestä ja tuloksellisuudesta.

Jekko Finland toimii Kurko Crane Oy Ltd:n alaisuudessa Jekon maahantuojana. Ymmärrämme hyvin mininostureiden olevan vielä monelle uusia koneita, jonka vuoksi tarjoamme ostamisen lisäksi koneiden vuokrausta. Vuokrauksen kautta saatu luottamus koneeseen on oiva tapa varmistaa ostopäätöstään. Olemassa olevia koneita vuokrataan Kurko-Koposen laajasta Jekko valikoimasta, niin lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen. Mikäli haluttua mallia ei löydy heidän valikoimastaan, on mahdollista vuokrata kone pitempiaikaiseen vuokraukseen. Kaikki Jekon tarjoamat tuotteet ovat meidän kautta ostettavissa.

Meille Jekko Finlandilla on tärkeää helppo asiointi kanssamme, nopea ja laadukas palvelu, haasteiden ja ongelmien ratkaiseminen, sekä reilu ja luotettava kaupanteko.

Jekko Finland on nousujohteinen ja ammattitaitoinen tiimi. Vanhemmat nostoalan konkarit ja nopeajalkaiset tekijänuoret tekevät tiimistämme asiakkaalle timanttia. Koneiden myynnistä vastaa yrityksen osakkaat Kimmo Koponen ja Tuomas Paarnio. Vuokraustoiminnan puikoissa ohjailee Mikko Hintikka. Toiminnassa on mukana myös laaja verkosto alan ammattilaisia.

ARVOT

Asiakaspalvelu = Mukavaa, helppoa ja nopeaa palvelua.

Ratkaisukeskeisyys = Meillä on aito halu auttaa sinua haasteiden ratkaisemisessa ja toiveiden toteuttamisessa.

Luotettavuus = Rehti kaupanteko on ainoa tapa. Sanaamme voi luottaa.

Positiivisuus = Haluamme jakaa hyvää mieltä ja pitää fiilikset korkealla.

Katso video Video Jekon tehtaasta Toista video
Lisätietoja

Ota meihin yhteyttä!

Tarvitsetko neuvoa?
Täytä vieressä olevat kentät niin otamme mahdollisimman pian yhteyttä!

Myynti:
KIMMO KOPONEN / 0408445050
TUOMAS PAARNIO / 0447992109

Vuokraa:
MIKKO HINTIKKA / 0400799220

Huolto:
JANI PUSILA / 0447992126

Voglio iscrivermi alla newsletter Jekko e/o ricevere vostre informative