Tuotteet

SPX-mininosturit

Jekon valikoimasta löytyy monta erilaista SPX-sarjan mininosturia.

SPX532 ja sitä pienemmät mininosturit menevät 80 cm ovesta sisään niiden kompaktin kokonsa ansiosta. Sitä suuremmat mininosturit ovat ajettavissa kaksiovisista oviaukoista. Nosturit ovat aina varustettu teleskooppipuomein, tela-alustalla ja tukijaloilla.

Numerosarjan kaksi viimeistä numeroa kertovat nosturin maksimi nostoarvot. Esimerkiksi SPX328 nostaa 2800kg ja 1280 nostaa 8000kg.

MPK-asennusnostimet

Tällä mininosturilla on sitten monta kutsumanimeä: lasirobotti, alipainenostin, imukuppinostin, minipicker, asennusnnostin

MPK-sarjan alipaineasennusnostimet toimivat ketterästi ja tarkasti asennustöissä ja kuormien siirrossa.

Asennusnosturit kuljettavat painavia nostokappaleita käden käänteessä. Työkone on radio-ohjattava akkukäyttöinen nosturi. Nostimeen on asennettavissa Jekon lasinnostimien lisäksi muutkin imukuppinostimet.

MPK-nostureita toimivat alipainenostimina; sandwich paneelien- ja lasien asennuksessa, sekä muissa asennustöissä missä käytetään joko koukkua tai imukuppeja.

Tela-alustaiset Fassi nosturit

Tela-alustaiset kuormausnosturit menevät sinne mihin nosturiautolla ei ole pääsyä.  Jekon ja Fassin yhteistyössä toteutettujen telanosturien varustukseen kuuluu mm. hydraulinen jib, vinssi ja radio-ohjain.  JF235, J545 ja JF990 ovat varustettu Fassin kuormausnostureilla. Isompien nostureiden käyttöön vaaditaan nosturikorttia operoijalta.

Nostovälineet

Lisävarusteita lasien nostamiseen ja muille materiaaleille.  Puomin päähän on saatavissa hydrauli-ja akkukäyttöisiä lasinnostimia, joita pystytään ohjaamaan suoraan radio-ohjaimella. Myös koukkuun ripustettavia lasinnostimia. Muita lisävarusteita on ”manipulaattorit” putkille ja palkeille, sekä nostopuomit.