Tuotteet

SPX-mininosturit

Jekon valikoimasta löytyy monta erilaista SPX-sarjan mininosturia.

SPX532 ja sitä pienemmät mininosturit menevät 80 cm ovesta sisään niiden kompaktin kokonsa ansiosta. Sitä suuremmat mininosturit ovat ajettavissa kaksiovisista oviaukoista. Nosturit ovat aina varustettu teleskooppipuomein, tela-alustalla ja tukijaloilla.

Numerosarjan kaksi viimeistä numeroa kertovat nosturin maksimi nostoarvot. Esimerkiksi SPX312 nostaa 1200kg ja 1280 nostaa 8000kg. Alla tarkempi kuvaus mistä mininosturin koko nimi juontuu.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

MPK-mininosturit

Kuljetusalustoilla pystytään siirtämään jopa 2.5 tonnisia kuormia. Kuljetusalusta toimii ketterästi ja tarkasti kapeissakin paikoissa

Minipickersit kuljettavat painavia nostokappaleita käden käänteessä. Työkone on radio-ohjattava akkukäyttöinen nosturi, joka soveltuu erinomaisesti varasto-ja asennustyöhön. Minipickereihin pystytään myös asentamaan Jekon lasinnostimet.

JF-mininosturit

Tela-alustaiset kuormausnosturit ovat kehityksen uusi läpimurto.  Jekon ja Fassin yhteistyössä toteutetut mininosturit ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kaksi pienempää JF30 ja JF40 ovat oivia valintoja, kun etsitään mahdollisimman helppokäyttöistä konetta. JF30 ja JF40 ovat varustettu microFassin nostureilla. Isommat JF365, J545 ja JF990 ovat varustettu järeämmillä kuormausnostureilla, joita voi nähdä myös asennettuna nosturiautoihin. Isompien nostureiden käyttöön vaaditaan nosturikorttia operoijalta.

Nostovälineet

Lisävarusteita lasien nostamiseen ja muille materiaaleille.  Puomin päähän on saatavissa hydrauli-ja akkukäyttöisiä lasinnostimia, joita pystytään ohjaamaan suoraan radio-ohjaimella. Myös koukkuun ripustettavia lasinnostimia. Muita lisävarusteita on ”manipulaattorit” putkille ja palkeille, sekä nostopuomit.