Tuotteet

Mininosturit spx-sarja

Jekon valikoimasta löytyy kuusi SPX-sarjan mininosturia. Nosturit ovat aina varustettu teleskooppipuomein, tela-alustalla ja tukijaloin. Nosturit ovat suunniteltu monipuolisiksi työkoneiksi, joilla nostaminen onnistuu työkohteesta riippumatta. Muun muassa rinteet, portaat, käytävät ja vaikeasti saavutettavissa olevat paikat kuuluvat työkoneiden mukavuusalueeseen. Työkoneet ovat helposti siirrettävissä ja nopeasti käyttövalmiita.

Mininosturit JF-sarja

Tela-alustaiset kuormausnosturit ovat kehityksen uusi läpimurto. Tämän mallin erikoisuus piilee innovatiivisessa ideassa yhdistää kuormausnosturi tela-alustaiseen koneeseen. Kompaktin nosturin suuri nostovoima luo nostamisesta taidetta. Jekon ja Fassin yhteistyössä toteutetut mininosturit ovat markkinoiden parhaimmistoa.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cobalto5/jekko_fi/wp-content/themes/jekko/templates/template-prodotti.php on line 62

Minipickers

Kuljetusalustoilla pystytään siirtämään jopa 2.5 tonnisia kuormia. Kuljetusalusta toimii ketterästi ja tarkasti kapeissakin paikoissa

Minipickersit kuljettavat painavia nostokappaleita käden käänteessä. Työkone on radio-ohjattava akkukäyttöinen nosturi, joka soveltuu erinomaisesti varasto ja asennus työhön sekä vaikeasti päästäviin kohteisiin. Minipickereihin pystytään myös asentamaan Jekon hydrauliset käsittelylaitteet ja lasinnostimet.

Hytillinen mininosturi

Jekko valmistaa myös  tela-alustaista mininosturia hytin kanssa. Mininosturiin kuuluu kuljettajaystävällinen hytti sekä  jäntevästi taipuva hydraulinen jib. Työkoneessa on myös kaikki edistykselliset teknologiat otettu huomioon: Radio-ohjaus, laajennettavat telat, vaihtoehtoisesti diesel ja sähkömoottori, 3 t. pick&carry ominaisuus, hydraulinen jib 27.5 metrin ulottuvuudella sekä yli 50 erilaista konfiguraatiota.