Tuotteet

SPX-mininosturit

Jekon valikoimasta löytyy kuusi SPX-sarjan mininosturia. Nosturit ovat aina varustettu teleskooppipuomein, tela-alustalla ja tukijaloin. Numerosarjan kaksi viimeistä numeroa kertoo nosturin max. nostoarvot. Esimerkiksi SPX312 nostaa 1200kg ja 1280 nostaa 8000kg.

MPK-mininosturit

Kuljetusalustoilla pystytään siirtämään jopa 2.5 tonnisia kuormia. Kuljetusalusta toimii ketterästi ja tarkasti kapeissakin paikoissa

Minipickersit kuljettavat painavia nostokappaleita käden käänteessä. Työkone on radio-ohjattava akkukäyttöinen nosturi, joka soveltuu erinomaisesti varasto-ja asennustyöhön. Minipickereihin pystytään myös asentamaan Jekon lasinnostimet.

Hytillinen mininosturi

Jekko valmistaa myös  tela-alustaista mininosturia hytin kanssa.  Työkoneessa on lukuisa määrä lisävarusteita: Radio-ohjaus, laajennettavat telat, sähkömoottori, 3 tonnin kuljetus ominaisuus, hydraulinen jib 27.5 metrin ulottuvuudella sekä monta muuta.

JF-mininosturit

Tela-alustaiset kuormausnosturit ovat kehityksen uusi läpimurto.  Jekon ja Fassin yhteistyössä toteutetut mininosturit ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kaksi pienempää JF30 ja JF40 ovat oivia valintoja, kun etsitään mahdollisimman helppokäyttöistä konetta. JF30 ja JF40 ovat varustettu microFassin nostureilla. Isommat JF365, J545 ja JF990 ovat varustettu järeämmillä kuormausnostureilla, joita voi nähdä myös asennettuna nosturiautoihin. Isompien nostureiden käyttöön vaaditaan nosturikorttia operoijalta.

Nostovälineet

Lisävarusteita lasien nostamiseen ja muille materiaaleille.  Puomin päähän on saatavissa hydrauli-ja akkukäyttöisiä lasinnostimia, joita pystytään ohjaamaan suoraan radio-ohjaimella. Myös koukkuun ripustettavia lasinnostimia. Muita lisävarusteita on ”manipulaattorit” putkille ja palkeille, sekä nostopuomit.