Jekko SPX532 – erinomainen ratkaisu nostamiseen ahtaissa tiloissa tai vaativissa olosuhteissa!

Julkaisi12 tammikuun 2022 Luokka:

Missä haastava työkohde…Siellä Jekko Mininosturi.

Mininosturi nostaa vierestä peräti 3,2 tonnia. Täysillä etäisyyksillä voidaan käsitellä vielä satojen kilojen taakkoja. (Maksimi etäisyydet 17,3 m ylös ja 14,8m vaakaan)

Telojen ja kompaktin kokonsa ansiosta nosturilla päästään lähelle työkohdetta. Nosturi soveltuu hyvin vaikeaan maastoon, kiitos hydraulisesti levitettävien telojen ja alhaisen painopisteen takia.

Kevyen kokonaispainonsa puolesta nosturi voidaan kuljettaa saareen. Nosturia ei pidättele maanpinta, sillä nosturilla tehdään myös paljon nostohommia talojen katoilla ja kerroksissa.

Mininosturi pystytään ajamaan perinteisestä 80 cm oviaukosta sisään.

Mininosturin toimintoja ohjataan langattomasta radio-ohjaimesta. Radio-ohjaimesta näet mm. puomin kulman ja etäisyyden, nostokapasiteetin ja nostettavan kappaleen painon, tukijalkojen tarkat asennot, sekä arvot näiden jokaiselle sektorille. Radio-ohjaimesta ohjataan kaikkea, kuten telojen levitystä sekä kaikkien tukijalkojen petausta vain yhtä nappia painamalla.

Nosturi on valittavissa litiumakuilla. Akut kestävät normaalissa asennustyössä koko päivän. Perinteisiin akkuihin poiketen Litium akkuja voidaan ladata myös työtä tehdessä.

Mininosturi on saatavissa lisäksi Kubotan dieselmoottori/voimavirtapaketti yhdistelmällä.

Kone varustetaan Jekon kehittämällä etäyhteys-järjestelmällä. J-connect mahdollistaa mm. koneen paikannuksen ja tietoa nosturin toiminnasta reaaliajassa.

Nosturin kuljetus ja nostaminen onnistuu helposti kiitos kevyen kokonaispainonsa ansiosta. (Alle 3 tonnia, kokonaispainoon vaikuttaa aina lisävarusteiden määrä)

Kauttamme onnistuu nostureiden Osamaksu- ja Leasingrahoitukset, autamme mielellämme rahoitusjärjestelyissä.

Mininostureiden näkeminen ja testaaminen myös mahdollista.

Yhteydenotot: Kimmo Koponen, p. 040 844 5050 / kimmo@jekko.fi

 

Lisätietoja

Ota meihin yhteyttä!


Myynti:
Antti Alatalo
/ +358 40 777 1320

Tommi Kolehmainen
/ +358 40 777 1320

Huolto ja Tekninen tuki:
Jarno Taavitsainen
/ +358 40 629 0376

    Voglio iscrivermi alla newsletter Jekko e/o ricevere vostre informative